Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Schweisshund – Efter skuddet

Det tager typisk halvandet år at træne en dygtig hund til at blive schweissprøvet, og prøven stiller store krav til såvel fører som hund. Oplev hvad og hvordan i Jagtmagasinet, og bliv klogere på anskud og skudtegn.

Den aktuelle udgave af Jagtmagasinet følger to spor. Et der handler om den prøve som schweisshundene skal består og et andet der handler om skudtegn og anskydninger. Her er opstillingen til et anskudt forløb.

Efter skuddet.
"Det er jo ikke det skud der er leveret, som kendetegner jægeren, det er hvad man gør efter skuddet," forklarer schweisshundekoordinator Leif Stonor Nielsen fra Haslev i den nye udgave af Jagtmagasinet.

Her viser en dygtig hund og fører, hvad det er for krav, en trænet hund skal kunne honorere for at blive optaget i schweisshunderegisteret.
Samtidig viser Leif Stonor Nielsen, hvordan schweisshundeførerne træner deres viden om de forskellige former for anskydninger, og det kan vi andre sagtens lære noget af at følge med i.

Derfor er denne udsendelse en af dem, hvor man kan risikerer at blive klogere, lover Steen Andersen, og samtidig så står væv og bensplinter til alle sider – men altså kun for at alle kan blive mere vidende om, hvad man især skal være opmærksom på, når man går frem til en skudsted.

Se Trailer på youtube her.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.