Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Ny tv-aftale mellem dk4 og dansk basketball.

Ny TV-aftale mellem basketball ligaen og dk4 betyder basketball på tv i de kommende tre år.
af Kasper Mølgaarddk4 forsætter med indtrædelsen af den nye tv-aftale deres store engagement i dansk basketball. En aftale der forsat sikrer basketball en vigtig position, som kun en af fem sportsgrene herhjemme med en tv-aftale.

dk4 og Danmarks Basketball-Forbund forsætter det gode samarbejde, som har været grundlaget for tusindvis af timers basketball underholdning i tv siden 2005. Aftalen udgør en vigtig del af DBBFs strategi for synliggørelse af sporten, og er samtidig et unikt eksempel på hvordan en kommerciel tv-aktør påtager sig ansvaret for at bringe andre sportsgrene end håndbold og fodbold frem i rampelyset.

"Aftalen udføres I tæt samarbejde med de danske klubber, administration og frivillige. dk4 har fra start haft høje ambitioner med produktet og uden at rose os selv for meget, så mener jeg oprigtig talt at vores transmissioner fra Basketball Ligaen i dag er blandt de bedste sportstransmissioner i Danmark. Men man må efter min overbevisning sætte et højt ambitionsniveau hvis basketball skal have en chance for forsætte den positive udvikling. Vi tror på at udsendelserne skal have et højt niveau hver gang, hvis man vil sælge et godt produkt til seerne. Det lader sig heldigvis gøre, fordi klubberne selv har et højt ambitionsniveau og er med til at hæve overliggeren." lyder det fra Kristian Hyldgaard, sportschef på dk4.

Udvikling omkring basketball som tilskuersport er også kun gået i en retning, siden den første kamp blev transmitteret. Tilskuertallet i hallerne har for 11 år i træk været stigendende, og basketball er nu den tredje mest sete indendørs sport efter Håndbold og Ishockey. En stor del af den positive fremgang kan tilskrives det unikke partnerskab som dk4 og basket ligaen har udviklet gennem årene.

"Basketball er en af de mest seervenlige sportsgrene der findes, med masser af scoringer, flotte detaljer og sublime atleter. Det er derfor også helt naturligt at basketball stadigvæk kan ses på dansk tv. Det er vigtigt for fansene, at dk4 med deres enorme gejst og fortællerløst forsat vil give timevis af topunderholdende og velproduceret basketball på tv. Samtidig trækker det folk i hallerne, fordi dk4 formår at sælge sporten på fornemmeste vis" fortæller Rasmus Winkel, direktør for Danmarks Basketball-Forbund.

En vigtig del af aftalen består i, at dk4 forsat vil levere lige så meget tv-tid til basketball som i øjeblikket. Samtidig er integreringen mellem dk4 egen hjemmeside og facebook profil med til at skabe en tæt kontakt mellem fans, basketball ligaen og dk4. Det skaber en meget åben debat om dansk basketball, og giver et tillidsfuldt forhold mellem fans og dk4. Det kan både basketball ligaen, dk4 og fansene bruge til noget.

1. DM Finale: Bakken Bears – Svendborg Rabbits, i aften kl. 19.00 på dk4.


Læs mere om sport på dk4 her 
dk4 sport lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.