Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Dina & Direktøren: Egeskov Slot

Der er både en greve og en direktør på Egeskov Slot. I dette afsnit af ”Dina & Direktøren” rejser Dina til Fyn og opsøger direktør Henrik Neelmeyer, der er ansat af grev Michael Ahlefeldt på Egeskov Slot.

Dina vil gerne vide, hvordan det er at arbejde på et slot og bombarderer slottets direktør med spørgsmål om alt fra det adelige til, hvordan man er leder med hjertet. Det viser sig, at både direktøren og greven interesserer sig meget for ledelse.

Medarbejderne har på forhånd fortalt Dina om deres første møde med deres københavnske chef. Det var tale om et kultursammenstød mellem Fyn og København!

I dag er Henrik Neelmeyer faldet for Fyn, og i programmet tilbyder han Dina en praktikplads på slottet.

Dina & Direktøren er et seriøst underholdningsprogram med værten Dina Al-Erhayem - kendt fra bla. Dinas Dates (DR1) og Univers (DR2). Programmet tilstræber et alsidigt billede af ledelsesfeltet i Danmark og besøger et bredt udsnit af ledere med vidt forskellige ledelsesudfordringer og brancher.

Talkshowet foregår ude på arbejdspladserne og de første 10 programmer byder på ledere fra både det private, det offentlige og en humanitær organisation. Vi kommer både forbi Lolland, Fyn, Sjælland og Jylland.

Programserien er tilrettelagt af Dina Al-Erhayem og Johannes Trägårdh Jensen

Se mere på: http://www.facebook.com/DinaogDirektoren
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.