Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 48

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Denne gang i What2Watch skal vores 3 eksperter se nærmere på 2 reality-fænomener og en dansk dramafilm med historisk udspring!

Den koreanske succes-serie fra Netflix i 2021 “Squid Game” har fået en form for efterfølger i en det store konkurrenceshow “Squid Game: The Challenge” hvor 456 virkelige mennesker skal dyste i disciplinerne fra serien om ikke mindre end 4,56 mio. dollar.

Amazon og Jeff Bezos har ligeledes lavet en konkurrence med afsæt i noget af en seersucces, nemlig James Bond. Det gør de i Prime Video-serien “007: Road to a Million” hvor 8 deltagere rejser verden rundt på Bond-lokationer og skal svare rigtigt på spørgsmål for chancen for at vinde en million pund! Det hele er orkestreret af Brian Cox, kendt fra “Succesion”.

Til sidst vender vi tilbage til Danmark, hvor den unge instruktør Christian Andersen har begået et historisk drama om tragedien fra Hirtshals i 1981, hvor 9 sejlere omkom i en storm. Inspireret af hans egen barndom er “Synkefri” en fortælling om sorg og hvordan vi skal bearbejde tab. Og så kan man også se med i en “What2Watch: Backstage” på dk4.tv hvor Ann Lind Andersen har interviewet Christian Andersen om “Synkefri”.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.