Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 45

Denne gang har vores anmeldere set på en amerikansk superheltefilm, et sleeper hit og en britisk krimi-dramaserie

"Captain Marvel 2: The Marvels" er en amerikansk superheltefilm baseret på Marvel Comics. Filmen er instrueret af Nia DaCosta og er en fortsættelse af "Captain Marvel" fra 2019 og en fortsættelse af tv-miniserien "Ms. Marvel" fra 2022. Filmen er den 33. film i Marvel Cinematic Universe (MCU).
I hovedrollerne finder vi Brie Larson som Carol Danvers / Captain Marvel, Teyonah Parris som Monica Rambeau og Iman Vellani som Kamala Khan / Ms. Marvel. Filmen følger de tre karakterer, der teamer op efter at bytte plads med hinanden hver gang de bruger deres kræfter.

"Sound of Freedom" er en amerikansk krimi-thrillerfilm fra 2023, instrueret af Alejandro Monteverde. Filmen er baseret på den sande historie om Tim Ballard, en tidligere amerikansk regeringsagent, der går på en mission for at redde børn fra sexhandlere i Colombia.
I hovedrollerne finder vi Jim Caviezel som Tim Ballard, Mira Sorvino som Giselle og Bill Camp som Chris. Eduardo Verástegui, der også spiller en rolle i filmen, er producent. Filmen følger Ballards Operation Underground Railroad, en anti-sex trafficking organisation, og hans mission for at redde børn fra sexhandlere.
Filmen blev udgivet den 4. juli 2023 af Angel Studios og var et sleeper hit, der blev en af de mest succesrige uafhængige film i historien. Filmen har modtaget med blandede anmeldelser fra kritikere, mens publikumsmodtagelsen har været meget positiv.

"Culprits" er en britisk krimi-dramaserie skabt af J Blakeson. Serien har otte episoder og er en Star Original, der havde premiere på Disney+ den 8. november 2023. Serien følger en gruppe kriminelle, der udfører et røveri, men efterfølgende bliver mål for en morder, der tager dem ud en efter en.
I hovedrollerne finder vi Gemma Arterton, Nathan Stewart-Jarrett, Eddie Izzard, Kirby Howell-Baptiste og Niamh Algar. Serien er en del af Disney+'s satsning på at udvide deres indhold og tiltrække et mere voksent publikum.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.