Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 41

I dette afsnit af What2Watch ser vores anmeldere på gyserfilmen "The Exorcist: Believer", den irsk-britisk komedie "The Miracle Club" og på "Loki", der er tilbage med en ny sæson på Disney+

"The Exorcist: Believer" er en overnaturlig gyserfilm, der er en direkte efterfølger til den klassiske film "Exorcisten" fra 1973. Filmen er instrueret af David Gordon Green, der også har skrevet manuskriptet sammen med Peter Sattler. Filmen har Leslie Odom Jr. og Jennifer Nettles i hovedrollerne samt Ellen Burstyn og Linda Blair, der genoptager deres roller fra den originale film som Chris MacNeil og Regan MacNeil. Filmen handler om fotografen Victor Fielding, der må konfrontere det ultimative ondskab, da hans datter Angela og hendes bedste veninde Katherine bliver besat af dæmoner. Victor søger hjælp hos Chris MacNeil, den eneste person i live, der har oplevet noget lignende før. Sammen med en præst og en læge forsøger de at redde pigerne fra den mørke kraft, der truer med at ødelægge dem. Filmen er den sjette i "Exorcisten"-filmserien, men ignorerer alle de tidligere film bortset fra den første. Filmen er også den første i en planlagt trilogi af nye "Exorcisten"-film.

"The Miracle Club" er en irsk-britisk komedie-dramafilm, der er instrueret af Thaddeus O'Sullivan. Filmen har Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith og Stephen Rea i hovedrollerne. Filmen handler om en gruppe arbejderklassekvinder fra Dublin, der tager på pilgrimsrejse til Lourdes i Frankrig.
Filmen er baseret på en sand historie om fire veninder, der vinder en tur til Lourdes i et lotteri i 1967. De håber på at opleve et mirakel, der kan forandre deres liv, men de møder også udfordringer, konflikter og overraskelser undervejs. Filmen er en hyldest til kvindernes venskab, mod og humor.

"Loki" er tilbage med en ny sæson på Disney+, der fortsætter historien om den gudeløse gud af narrestreger. Tom Hiddleston spiller igen hovedrollen som Loki, der må navigere i et kaotisk multivers, efter at He Who Remains (Jonathan Majors) blev dræbt i slutningen af sæson 1. Sammen med sin allierede Sylvie (Sophia Di Martino) og sin tidligere fjende Mobius (Owen Wilson) må han konfrontere de mange versioner af sig selv og Kang the Conqueror, den ultimative trussel mod alle virkeligheder.
Serien er en del af Marvel Cinematic Universe. Sæson 2 har premiere på Disney+ den 6. oktober 2023 og består af seks episoder.


I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.