Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 39

Denne gang kigger vores anmeldere på en ny serie og to nye film.

"Gen V" er en ny serie fra 2023, som er en spin-off af den populære serie "The Boys". Serien handler om unge superhelte, som går på en særlig skole for at lære at bruge deres kræfter, som de har fået af et stof kaldet Compound V. De konkurrerer om at blive den bedste i skolen, men opdager snart, at der er en mørk side ved at være en superhelt. Serien er baseret på en tegneserie af Garth Ennis og Darick Robertson. Hovedrollerne i serien tæller blandt andet: Jaz Sinclair som Marie Moreau, Chance Perdomo som Andre Anderson, Lizze Broadway som Emma Meyer og Maddie Phillips som Cate Dunlap. Serien har premiere den 29. september 2023 på Amazon Prime Video.

"Love Life" er en ny film fra 2023, som er en melodramatisk fortælling om kærlighed og liv i Japan og Sydkorea. Filmen er instrueret af Kōji Fukada, som er kendt for sin Cannes-prisvindende film Harmonium fra 2016.
Filmen handler om Taeko (Fumino Kimura) og Jiro (Kento Nagayama), et ungt ægtepar, som bor i en havneby i det sydlige Japan. De har et lykkeligt liv sammen med Taekos søn Keita (Tetsuta Shimada) fra et tidligere ægteskab. Men deres tilværelse bliver vendt på hovedet, da en tragedie rammer familien, og Taekos eksmand Park (Atom Sunada) dukker op igen. Park er døv og hjemløs, og Taeko er den eneste, der kan kommunikere med ham på koreansk tegnsprog. Han har også et særligt bånd med Keita, som han forlod for mange år siden. Park skaber splid mellem Taeko og Jiro, som begynder at vokse fra hinanden. Filmen følger deres kamp for at finde mening og håb i deres kaotiske og smertefulde situation.

"The Creator" er en ny film fra 2023, som er en episk sci-fi action-thriller instrueret og skrevet af Gareth Edwards, som også har lavet Rogue One og Godzilla. Filmen handler om Joshua (John David Washington), en tidligere specialstyrkeagent, som sørger over sin forsvundne kone (Gemma Chan). Han bliver hyret til at opspore og dræbe the Creator, den hemmelige skaber af avanceret kunstig intelligens, som har udviklet et mystisk våben med magten til at afslutte krigen mellem mennesker og robotter - og menneskeheden selv. Filmen har også Ken Watanabe, Sturgill Simpson og Allison Janney i biroller.

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.


Se et spot for programmet her:

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.