Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

What2Watch - uge 38

Denne gang i "What2Watch" skal det handle om to serier og en dokumentarfilm!

"Munken" er en dansk dokumentarfilm fra 2023, der handler om Jan Erik Hansen, en tidligere aids-forsker og far, der forlod sit liv i Danmark for at blive buddhistisk skovmunk i Sri Lanka. Filmen følger hans rejse gennem meditation, YouTube-videoer og personlige konflikter, og afslører nogle chokerende hemmeligheder om hans fortid og fremtid. Filmen er instrueret af Mira Jargil og Christian Sønderby Jepsen, der også er et par i det private. De opsøger Munken i hans skovhytte og forsøger at forstå hans radikale livsvalg og hans forhold til sin voksne søn. Filmen er en fascinerende og uforudsigelig fortælling om tro, flugt og identitet.

"The Continental" er en ny serie fra 2023, der er en spinoff af John Wick-filmene. Serien handler om The Continental, en kæde af hoteller rundt om i verden, der fungerer som et neutralt territorium for medlemmer af den kriminelle underverden. De besøges ofte af mange lejemordere og berygtede mordere. Serien er en 3-delt miniserie. Hovedrollerne i serien er Mel Gibson som Cormac, Colin Woodell som Winston Scott, Mishel Prada som KD og Katie McGrath som The Adjudicator.

"Ahsoka" er en ny Star Wars-serie fra 2023. Serien handler om Ahsoka Tano, en tidligere jediridder, der undersøger en ny trussel mod en sårbar galakse efter faldet af det Galaktiske Imperium. Skuespillerne i serien er Rosario Dawson som Ahsoka Tano, Natasha Liu Bordizzo som Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead som Hera Syndulla og David Tennant som Huyang.


I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

Se programmet allerede nu på dk4.tv

Se et spot for programmet her

I ”What2Watch” består den faste anmelderstab af Ann Lind Andersen, Casper Christensen, Kim Sørensen og Maria Månson. Se med, når de anmelder de nyeste film i biografen og de nyeste serier på streamingtjenester.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.