Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Efter de fede tider (4)

Den Skaldede Kok har gennemgået en fedmeoperation og står nu, mange kilo lettere, og er klar i køkkenet igen. Denne gang med mad til mennesker, der står foran eller allerede har fået en fedmeoperation.

"Jeg er jo syg i hovedet", siger Den Skaldede Kok, da snakken falder på om det er hans skyld, at han blev så stor. "Jeg kan jo ikke stoppe. Ligesom andre misbrugere, så er jeg bare misbruger af mad". Tiden efter en fedmeoperation er svær, da maven ikke tåler meget, og man kommer nemt i underskud med vitaminer, mineraler og protein. Den Skaldede Kok tager sin madkunnen og blander den med diætisten Stine Junge Albrechtsens viden i "Efter de fede tider". "Jeg ved, hvad der smager godt, og hun ved, hvad der er godt for kroppen." "Efter de fede tider" tager både fedmeoperation og kritiker i hånden og viser, hvad der er op og ned. Få opskrifter til tiden før og efter operationen, men få også et indblik i et ''madmisbrug''.

Den skaldede Koks nye bog "Gastric Bypass", med opskrifter og gode råd til fedmeopererede, kan købes i dk4 butikken - klik her.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.