Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser: Sydfyn

Foråret banker på døren og det gode vejr melder snart sin ankomst, og det betyder også, at teltsæsonen snart går i gang igen. Anne-Vibeke, der har camperet i telt i mange lande, har denne gang valgt skønne Sydfyn til ferien tæt på naturen.

Med udgangspunkt i den familievenlige og velplacerede campingplads DCU-Camping Åbyskov Strand, der ligger 10 km nord for Svendborg i første række ud til Storebælt, giver hun masser af rejsetips til den charmerende sydfynske region.

Teltet er sat op i forreste række med havudsigt døgnet rundt og herfra besøges mange af Sydfyns store attraktioner såsom Egeskov med det nye Camping Outdoor Museum, Svaneke Bjerge, Midtfyns Bryghus, Aqua Vitae Sydfyn og Naturama m.m.

I programmet giver Anne-Vibeke som altid også masser af gode tips til teltferie både generelt og uden for højsæsonen. På campingpladsen kan du bo i eget telt, campingvogn eller autocamper, men du kan også leje luksushytter, hvis du bare gerne vil prøve camping. På teltcamping hører sig en masse udstyr, hvis man som Anne-Vibeke gerne vil sove tørt og godt og ikke mangle noget på rejsen. Det behøver man nemlig ikke på en teltferie.

Få flere tips til teltferie og oplevelser på Sydfyn på www.AnneVibekeRejser.dk

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.