Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Gensyn med Musikalsk Talkshow: Bobo Moreno

En vores førende mandlige jazzsangere, Bobo Moreno, er på besøg hos Frantz Howitz sammen med The Ernie Wilkins Almost Big Band, hvor der bydes på en række swingende jazzstandards.

Hvem var så Ernie Wilkins? Ja, jazzkendere vil vide, at han var sin tids førende amerikanske musikarrangør inden for jazzen. Sammen med sin danske hustru flyttede Wilkins imidlertid til København i 1979, og her boede og virkede han frem til sin død i 1999.

Blandt sine musikalske fortjenester i Danmark dannede Wilkins et "Almost Big Band" sammen med en række danske og – ikke mindst – herboende amerikanske musikere. Én af de danske musikere var barytonsaxofonisten Per Goldschmidt, der – allerede i 2000 – genskabte "The Ernie Wilkins Almost Big Band" med stor succes.

Alle de musikarrangementer, orkestret har på repertoiret, er Ernie Wilkins, og det er noget, man hører. – Hvad der kendetegner et Ernie Wilkins-arrangement kan dk4´s seere få meget mere at vide om i "Gensyn med Musikalsk Talkshow", hvor Per Goldschmidt, Pernille Bévort og ikke mindst Bobo Moreno er gæster i interviewstolen.

Bobo Moreno er også at finde på scener rundt om i det ganske land sammen med div. big bands.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.