Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Eventyrserie: Mysterier fra fortiden - Der Heiligen Lanze

Oplev det spændende eventyr, hvor myter og mysterier fra den mørke middelalder, bliver forløst i betagende omgivelser og tager tilskueren med ind i en verden af spænding og overtro.

Vi er tilbage på museet, hvor Eik Meiers, museumskuratoren Katharina og den tekniske assistent Justus holder til.
Her er Museums direktør Bachmann forsvundet. Ingen har set ham siden han sendte nogle mystiske koordinater til Katharinas mailboks.
Det bliver startskuddet for Eik Meiers og Katharina til endnu et eventyr.



De følger koordinaterne og finder ud af, at direktør Bachmann var på sporet af et af de største mysterier i menneskehedens historie ”Longinus lanse” - et af de helligste symboler i den kristne tro, det var det spyd som legionæren Longinus stak i siden på Jesus, da han hang på korset. I 2000 år har generaler og krigere kæmpet for at finde det, da det efter sigende skulle gøre sin bærer uovervindelig i krig.
Kunstsamleren, den skrupelløse von Haan - der er efterkommer af Napoleon, har fået nys om Bachmanns research, og har taget ham som gidsel. Von Haan skyr ingen midler for at skaffe lansen som kronjuvel til sin samling, og muligvis det herredømme hans forfader Napoleon aldrig fik.
I forsøget på at stroppe den fanatiske samler og redde deres mentor, tager Eik, Katharina og Justus ud på endnu en farefuld skattejagt. Denne gang fører jagten dem gennem bjergene i Sachsen, til Schillers grav, Königsee i alperne og videre til Brandenburger Tor.

Instruktøren Florian Baxmeyer, kickstartede sin karriere ved at blive nomineret til en Oscar med sin afgangsfilm, ”Die Rote Jacke” fra Hamburg filmskole.
Mysterier fra fortiden, er en fantastisk velproduceret eventyrserie med kærlige hints til sin genre. God fornøjelse her på dk4.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.