Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Kasper Holten

I september måned 2018 fik Det Kgl. Teater ny chef. Sceneinstruktør og teaterchef Kasper Holten blev udnævnt til at lede en af landets største og vigtigste kulturinstitutioner.

Holten var tidligere operachef på Det Kgl. Teater fra 2000 - 2011 og var efterfølgende operachef på Royal Opera House, Covent Garden Operaen i London fra 2011-2016.

I KulturHave går Christian Have tæt på Kasper Holtens visioner for Det Kgl. Teater, idet han blandt andet spørger, om Det Kgl. Teater har relevans i en stadig mere digitaliseret tidsalder? Hvilke kunstneriske ambitioner for de tre kunstarter har Holten, og hvordan skal Det Kgl. Teater blive ved med at være hele Danmarks nationalscene set i lyset af kontinuerlige nedskæringer?

Hvordan skal Gl. Scene, Skuespilhuset og Operahuset fungere fremover, og hvilke store tiltag har Nationalscenen planer om med henblik på at komme ud i landet?

Hvordan ser Holten i øvrigt, at de forskellige kunstarter kan spille sammen, og hvordan kan Det Kgl. forblive det fyrtårn for hele scenekunsten, som det traditionelt har været i gamle dage?

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.