Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Susse Wold

Skuespillerinden Susse Wold kan med rette betegnes som en af Danmarks rigtigt store stjerner. 

Hun har haft en fabelagtig karriere på teaterscener, film og tv igennem de sidste 60 år - spændende fra Amanda i Privatliv til filmsucceser som Den Kroniske Uskyld og Jagten til de berømte tv-serier Huset på Christianshavn og Matador.
Susse Wold kunne fejre sin 80-års fødselsdag sidste efterår samtidig med hendes seneste bogudgivelse ”Bevægelse”, der blandt andet handler om, hvor vigtigt det er at bringe sig ud i situationer, som flytter én.

I programmet taler Christian Have med Susse Wold om hendes livsfilosofi, og om hvordan hun har bevæget sig i sit liv og karriere, om kærligheden og tabet og om de grænseoverskridende indre og ydre oplevelser, der har præget hendes liv. Men samtalen kommer også rundt om Susse Wolds arbejde som præsident for AIDS-fondet siden 1985, og om hvorfor det stadig er vigtigt at tale åbent om tabu-emner.

Til sidst fortæller Susse Wold også om sit elskede Hawaii og om de to mænd i hendes liv - skuespiller og instruktør Bent Mejding og sønnen, forfatteren Christian Mørk.

I en tid med fake news, trolls, boots, kunstig intelligens, digitale platforme og services har kunsten og kulturen så egentlig en rolle at spille? Hvilke værdier står kunstnerne og kulturinstitutionerne for? Vil kulturen stadig få betydning i en stadig mere digitaliseret hverdag - for den enkelte borger, for vores trivsel og for vores dannelsesbegreb? Hvilket ansvar har den enkelte kunstner og kulturinstitution for at være en aktiv medspiller i hele samfundsudviklingen?
Det ser Christin Have nærmere på sammen med en række af Danmarks førende kunstnere, kulturledere og aktører, når de bliver inviteret ind i KulturHaven af Christian Have for i overraskende og personlige samtaler at komme med deres bud på og holdninger til kunstens betydning og dens værdiskabelse for den enkelte og samfundet.
I programrækken ”KulturHave” forsøger vi at komme et skridt videre og dybere og samtidig sætte fokus på udvalgte kunst- og kulturbegivenheder.
”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation. Vært er Christian Have.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.