Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Anne-Vibeke rejser Rhinlandet

Anne-Vibeke rejser i dette tv-program på flodkrydstogt med skibet Rigoletto, der er udgangspunkt for en ubeskrivelig rejse på de tyske floder Mosel, Rhinen og Main.

Rejsen begynder på Mosel i Tysklands ældste by Trier og fortsætter herefter til de andre historiske perler som fx Cochem, der også ligger på Mosels smukke bredder. Ved Koblenz, hvor Mosel løber ud i Rhinen, sejler Rigoletto mod syd på Rhinen, der er en hel anden type flod end både Mosel og Main, fordi den er større og langt mere trafikeret og dermed imponerende på sin helt egen måde.

Ved Frankfurt am Main sættes der kurs mod Würzburg i Bayern og her afsluttes en imponerende rejse, der kombinerer busrejse og flodkrydstogt på en rigtig fin måde, fordi der holder en dansk bus med rejseleder alle de steder, hvor skibet lægger til. Fordelen ved flodkrydstogt er også, at du har et flydende hotel med dig og du kun skal pakke ud en gang.

Anne-Vibeke giver gode råd til denne form for ferie, men også masser af rejseinspiration til et historisk smukt område i Tyskland.

Læs mere om flodkrydstogter på www.AnneVibekeRejser.dk
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.