Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

SuperMand - et livsstilsmagasin for mænd (5)

Så er Supermand på banen igen.

Det er Movember tid, tiden hvor vi mænd skal minde hinanden om, at vi IKKE er det stærke køn. Men mange af os, er ikke til fint nips i hjemmet, det præsenterer vi en anderledes møbelproducent, der gør noget ved …

Vores herretøjsekspert giver tips til, hvordan vi mænd kan sammensætte vort tøj, vi skal se lidt mere til de populære gravel bikes, vi besøger en dansk sejlbådsproducent, der netop har lanceret deres første motorbåd. Endelig skal vi se på pladespillere og høre om det sorte vinyl, der i den grad har fået en renæssance.

Så se med i Supermand her på dk4.
Så er Supermand på banen igen. Det er Movember tid, tiden hvor vi mænd skal minde hinanden om, at vi IKKE er det stærke køn. Men mange af os, er ikke til fint nips i hjemmet, det præsenterer vi en anderledes møbelproducent, der gør noget ved … Vores herretøjsekspert giver tips til, hvordan vi mænd kan sammensætte vort tøj, vi skal se lidt mere til de populære gravel bikes, vi besøger en dansk sejlbådsproducent, der netop har lanceret deres første motorbåd. Endelig skal vi se på pladespillere og høre om det sorte vinyl, der i den grad har fået en renæssance. Så se med i Supermand her på dk4.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.