Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet: Finn Nørbygaard i langsom samtale med Richard Ragnvald

I dette afsnit har Finn Nørbygaard besøg af Richard Ragnwald til en langsom samtale om karrieren og livets mange spørgsmål og pudsigheder.

Richard Ragnwald fik sin første guitar i 1959 og siden har han levet for at underholde sit publikum. Den 73-årige sanger siger selv, at ærlighed er vigtig for ham, men nogle gange fører ærligheden også brud med sig. Se med, når Richard Ragnwald taler om, hvad der betyder noget i livet, forholdet til døden, venskaber, samhørighed og glæden ved børnebørn.

Finn Nørbygaard er godt i gang med sin anden karrierer. I 2009 blev han færdig som samtaleterapeut og har siden haft sit virke i Aarhus. I ”Hånden på hjertet - Finn Nørbygaard i langsom samtale med” får diverse gæster, glæde af hans ekspertise og tilgang til livet. Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet til mental sundhed, som han siger. Se med, når en modig gæst deler ud af op- og nedture, vendepunkter og minder fra barndommen, historier fra karrieren – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af.

Se et spot for programmet her

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.