Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hånden på hjertet Finn Nørbygaard i langsom samtale med Lasse Helner

Gæsten i dette afsnit af ”Hånden på hjertet” er opvokset i krigens skygge. For nutidens mennesker er det nok svært at forstille sig, hvor stor og grundlæggende angsten for atomkrig var, i skyggen af 2. Verdenskrigs rædsler og ved den gryende kolde krig – selv i en lille by på Fyn. Lasse Helner mener, at det var afstandtagen til alt det mørke, der var med til at skabe ungdomsoprøret.

I 1966 stod han på scenen til DM i beatmusik og blev nummer tre, hvilket blev livsændrende – karrieren var udstukket. Det er siden blevet til mange år på scenen, også sammen med hustruen Mathilde. I 1999 blev han en del af ”KA” Kendte alkoholikere sammen med Jacob Haugaard.

Det og meget mere skal det handle om i ”Hånden på hjertet Finn Nørbygaard i langsom samtale med Lasse Helner”.

Åbenhed og indsigt i følelseslivet er fundamentet for mental sundhed. I programserien ”Hånden på hjertet – Finn Nørbygaard i langsom samtale” inviterer samtaleterapeuten Finn Nørbygaard gæster i studiet for at tale med dem om deres liv – og de tanker, følelser og erindringer, de er formet af. Se med, når en modig gæst deler ud af sine op- og nedture samt minder fra barndommen og historier fra karrieren.

Gæsten i dette afsnit af ”Hånden på hjertet” er opvokset i krigens skygge. For nutidens mennesker er det nok svært at forstille sig, hvor stor og grundlæggende angsten for atomkrig var, i skyggen af 2. Verdenskrigs rædsler og ved den gryende kolde krig – selv i en lille by på Fyn. Lasse Helner mener, at det var afstandtagen til alt det mørke, der var med til at skabe ungdomsoprøret. I 1966 stod han på scenen til DM i beatmusik og blev nummer tre, hvilket blev livsændrende – karrieren var udstukket. Det er siden blevet til mange år på scenen, også sammen med hustruen Mathilde. I 1999 blev han en del af ”KA” Kendte alkoholikere sammen med Jacob Haugaard. Det og meget mere skal det handle om i ”Hånden på hjertet Finn Nørbygaard i langsom samtale med Lasse Helner”.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.