Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

En særlig signatur - genbrug af byggematerialer

Bæredygtigt byggeri. Bæredygtig produktion. Bæredygtig livsstil - et begreb, som faktisk først blev udviklet i 1980’erne. Ifølge FN defineres bæredygtighed som ”… en udvikling, hvor opfyldelsen af nulevende generationers behov ikke sker på bekostning af fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov.”

Bæredygtighed betyder altså, at vi bør leve på Jorden på en måde, som ikke går ud over vores efterkommere - og det betyder igen - set fra et miljømæssigt perspektiv - at det fx ikke er bæredygtigt at udlede så meget CO2, som vores livsstil kræver i dag, netop fordi det har konsekvenser for vores børn og børnebørn.

Den store mængde drivhusgas - hvor CO2 er en af de mest betydningsfulde - forandrer nemlig klimaet sådan, at fremtiden vil byde på mere ekstreme vejrforhold som tørke og oversvømmelser og det påvirker både mennesker, dyr og planter negativt.

Byggebranchen er en af de store syndere i CO2-regnskabet - og det gør man noget ved i ejendomsselskabet Olav de Linde - her genbruger man nemlig byggematerialer, som stadig har lang levetid. Og hvorfor det er vigtigt at genbruge, hvad det betyder for klimaforandringen og hvordan det kan være med til at reducere CO2-udslippet - det er noget af det, Olav de Linde fortæller om i denne udsendelse.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.