Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Kristian Krog

Lundbergs Maltfabrik fra 1861 var et vartegn for Ebeltoft i over 130 år, men den lukkede i 1998. I 2008 drømte en række ildsjæle med Kristian Krog i spidsen om at omdanne Maltfabrikken til et kreativt og kunstnerisk kraftcenter for iværksættere, teater, musik, børne- og ungekultur - et slags fremtidens kulturhus.

Denne vision er nu ved at blive til virkelighed, for i 2020 åbner Maltfabrikken officielt efter en ombygning til 165 millioner kroner med Kristian Krog i spidsen som direktør.

Kristian Krog er gæst i denne udgave af ”KulturHave”, og han bliver blandt andet spurgt, hvordan det lykkedes, og hvilke partskaber der skulle etableres? Hvordan det lod sig gøre at samle et trecifret millionbeløb, og hvad man lærte i den proces?
Men Christian Have vil også vide, hvad der er det specielle ved det, Maltfabrikken kan, og hvilken betydning fabrikken vil få for den enkelte borger og for hele regionen? Hvordan kommer erhverv og kunst side om side til at befrugte hinanden, og hvad er det særlige ved det kunstnerprogram, der etableres i samarbejde med Statens Kunstfond?

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.