Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Mikael Fock

Et af landets mest nyskabende og spændende kulturhuse er uden tvivl Kulturværftet i Helsingør. Med knap 10 år på bagen har det sat nye standarder for, hvad et kulturhus formår. Kulturværftet har Nordsjællands største scene, men også cafe og restaurant, udstillingsrum, møde- og konferencefaciliteter, museum og bibliotek.

Gæst i denne udgave af ”KulturHave” er chef og kunstnerisk leder for Kulturværftet Mikael Fock, som vil blandt andet fortæller om de visioner, der lagde grunden til succesen.
Kulturværftet har gennem årene søsat en række markante initiativer, der har skabt både national og international opmærksomhed, fx CLICK-festivalen, der kigger ind i fremtiden for kunst og teknologi, Knejpefestivalen, der hylder Helsingørs maritime fortællinger, og også NORD Festivalen, der udfolder tankerne omkring det talte og skrevne ord.

Hvilken betydning har Kulturværftet for hele byens og kommunens udvikling, og hvilken rolle skal kulturhuse i Danmark spille fremover, spørger Christian Have også om i programmet.
Og mod slutningen løfter Mikael Fock sløret for, hvad der skal ske i Kulturværftets 10-års jubilæumssæson i 2020.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.