Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

KulturHave med Morten Thorning

Animation og Viborg er tæt på at være blevet synonymer i de senere år. Der er blevet skabt et kraftcentrum, der rækker ud over det meste af verden, og Danmark har opnået en imponerende succes inden for animation.

En helt central person i denne sammenhæng er leder af The Animation Workshop, Morten Thorning, der samtidig er manden bag den internationale begivenhed Viborg Animation Festival, der for 8. gang finder sted i Viborg i efteråret 2019. Morten Thorning er gæst hos Christian Have i denne udgave af ”KulturHave”.

Thorning fortæller blandt andet, hvordan animation har udviklet sig til meget mere end de tegneserier mange stiftede bekendtskab med i barndommen. I dag er animation ikke kun en stærk kunstnerisk udtryksform, men også et redskab der bruges i social- og sundhedssektoren, i reklame og kommunikationsbranchen og i hele spil- og gaming-industrien.

Morten Thorning fortæller også om, hvordan Viborg blev et af de førende steder for uddannelse og udvikling af animation i Europa, og hvad det har betydet for byen og kommunen.
Hvilke potentialer og vækstmuligheder ligger der i fremtiden, og hvad skal Danmark gøre for at beholde sin position som et af de førende animationsmiljøer i Europa, spørger Christian Have til sidst om.

”KulturHave” produceres i samarbejde med Have Kommunikation.

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.