Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Cykeludfordringen (3:6): Alene, men ikke forladt

Der er gået 14 dage, og deltagerne er blevet trygge i pedalerne. Den største udfordring ligger i hverdagens krav og kroppens dagsform.

Mest skal det dog handle om cykling og glæden ved de daglige ture, der langsomt kommer snigende. Og så skal de alle sammen til Fyn for at prøve kræfter med landskabet ved Kerteminde.

Rikke Laursen følger dem tæt, når de træner alene – og sørger også for udfordringer til holdet.
For i ”cykeludfordringen” er man ”Alene, men ikke forladt”.

Se et spot for programmet her


”Cykeludfordringen” er et program om personlig udfordring, motion og fællesskab.

I ”Cykeludfordringen” får 8 helt almindelige danskere en kæmpe udfordring. De får kun 10 uger til at træne sig op til at cykle op på toppen af et af Spaniens længste bjerge, Alto de Aitana. 19 kilometers ondskab med en stærk hældning på 6 % til toppen.
Ingen af deltagerne har prøvet at klikke ind i pedalerne på de hurtige racercykler før, og angsten er hos de fleste svær at skjule.

Målet med programmet er at inspirere den danske befolkning til at tage et aktivt valg om at bruge cykling som motionsform. Cykeltræner Rikke Laursen har derfor, i samarbejde med et hold eksperter, designet træningsprogrammet, så det kan vise i reportageform, hvor langt man faktisk kan komme, selvom man stadig skal passe job og familieliv ved siden af.

Rikke Laursen træner til daglig over 200 motionister i Danmark og er kendt for sine stærke evner for at motivere folk til at nå mål, de ikke troede var mulige. Hvert år har hun over 100 motionister med i udlandet for at træne under de varme himmelstrøg i blandt andet Frankrig, Dubai og Spanien.

Der er castet 8 meget forskellige deltagere, som alle har det til fælles, at livet har bidt dem lidt i haserne.
Læs om de enkelte deltagere her:
https://cykeludfordringen.dk/deltagere/ 

999999153392 Cykeludfordringen 3-6_Alene men ikke forladt_2._900x405jpg
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.