Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Forsvarshistorier - af historien formes fremtiden

I ”Forsvarshistorier” fortælles nogle af de personlige historier, som sjældent bliver fortalt – måske fordi ingen har spurgt, eller fordi de er blevet glemt i fotomapper, i skuffer eller på støvede arkiver.

Vi ved at det at arbejde i forsvarets verden kan være spændende, det kan være berigende, og det kan nogle gange være ultimativt. Hvorfor vælger man at arbejde i Forsvaret eller at tage på mission langt fra Danmark? Hvilke kompetencer kræves der? Og hvad kan vi lære af de sidste hundrede års forsvarshistorie?

Siden 2. verdenskrig har Danmark bidraget i en lang række af internationale missioner - i regi af FN, NATO eller EU. Vores erfaring er, at langt de fleste af de kvinder og mænd, vi har mødt i forbindelse med denne programserie, har en ting tilfælles; en personlig udviklings historie, som de gerne vil dele ud af.

”Forsvarshistorier - af historien formes fremtiden” er et privat initiativ og uafhængig af politiske interesser. Projektet kører i dag i et tæt samarbejde med “Udsendt af Danmark” ved Ann-Christina Salquist.
Studievært er Teddy Gerberg, med 30 års erfaring fra den militære medieverden i ind og udland.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.